HPAW

Wil jij ook een nieuw verdienmodel?

Hoe wij jou kunnen helpen

HALIMO®: een nieuw verdien model voor accountants

Om voorbereid te zijn op de toekomst, moet je onderscheidend zijn ten opzichte van je concurrentie. Cultuur, talenten en managementrollen hebben enorme invloed op een bedrijf. Het HALIMO® licentiemodel voorziet in alle benodigde analyses voor deze drie factoren. Zo kun je klanten beter adviseren en begeleiden in hun bedrijfsvoering en krijg je toegang tot een nieuw verdienmodel.

Tools waar je op kunt bouwen

Het allerbeste advies voor jouw klanten, professioneel én daadkrachtig. Dat gaat verder dan alleen de cijfers op orde hebben. High Performance @Work helpt jouw klanten groeien. Voor accountants, management- en organisatieadviseurs is HALIMO® hét pakket aan tools om klanten professioneel te kunnen adviseren.

High Performance@Work voor accountants

Je bent een uitstekende accountant. Het is tijd om de volgende stap te zetten: met bedrijfskundige knowhow en een IT-oplossing ben je van onschatbare waarde voor je klanten.

Wie wij zijn

Dit is High Performance @Work

Bedrijfskundige knowhow, bewezen advieservaring en een gedegen IT-oplossing.
Omdenken is onze passie. Om een toekomstbestendig verdienmodel neer te zetten hebben we bedrijfssystemen en gedragspatronen uitgewerkt tot een complete adviesopzet.
De kenmerken van het managementteam van je klant leveren de basisinformatie.

Onze HALIMO® methode is uniek en is voor jou als accountant onmisbaar om je klanten goed te adviseren. Je bent hiermee onderscheidend van alle zakelijk adviseurs en zorg je voor
het creëren van “Toekomstbestendige Accountancy”.

0

jaar ervaring met effectief gedrag van mensen

0

mensen geholpen

0

jaar bewezen methodieken

Ing. Henny Pauwels MBA
Directeur

Onze Diensten

Opleiding

We leiden standaard twee mensen binnen je organisatie op. Zo kun je de extra service altijd aanbieden aan je klanten, met expertise die je zelf in huis hebt.

Software

Met de HALIMO®-licentie heb je onbeperkt toegang tot testen en analyses. Kant en klaar om toe te passen bij je klanten. Alles online en geautomatiseerd, een SaaS-oplossing als basis voor je adviezen. White-label, dus op maat gemaakt met je eigen logo en bedrijfskleuren.

Support

Je kunt altijd rekenen op steun van High Performance @Work. Technisch of bedrijfskundig, we geven graag advies. Zo kun jij altijd optimaal presteren bij je klanten!

HALIMO®: het totaal pakket
voor accountants

Voordelen

Meer betaalde adviesuren

Je klanten willen meer dan alleen kloppende jaarcijfers en terugkijken naar het verleden. Ze willen voorbereid zijn op de toekomst. Met onze tools op zak help je klanten échte verandering door te voeren. Het management weet wat het kan en wil. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en zijn onderdeel van de toekomstplannen.

Meerwerk

Waardevolle connecties bouw je niet met losse opdrachten. Door je klanten te laten zien hoe ze stappen vooruit kunnen zetten, bouw je een hechtere band. Dat betekent dat jij als eerste een belletje krijgt wanneer ze een accountant nodig hebben.

Tevreden klanten

De meeste bedrijven laten hun medewerkers af en toe een persoonlijkheidstest doen. Maar halen ze daar wel écht voordeel uit? High Performance @Work legt het verband tussen metingen en hoe je daar in de praktijk de organisatie mee kunt sturen. Zo kunnen je klanten hun talenten nog beter laten aansluiten bij hun ambities.

Val op!

Als accountant wil je onderscheidend zijn. Door je klanten te adviseren over de koers van hun organisatie, help je ze écht verder. Alleen goed zijn in accountancy is voor veel klanten niet meer genoeg. Met de tools van High Performance @Work in je handen ben jij de sparringpartner die hen helpt efficiënter te werken.

Je onderscheiden van de concurrentie

Concurrenten zijn er over de hele wereld. Maar omdat je de klant wegblaast met structurele adviezen, waardevolle data en analyses, heb je een streepje voor. Sta je klanten met raad en daad bij. Zo kunnen ze niet meer om je heen.

Referenties

Ik heb al in 2004 kennis gemaakt met Henny Pauwels en zijn onderzoeken naar gedrag. Sinds die tijd ook in aanraking gekomen met diverse andere kleuren-, competentie- en aanlegtesten. De High Performance Analyse steekt er voor mij met kop- en schouders bovenuit.

Door de combinatie van de High-Performance Analyse, leiderschapsstijlen en cultuuranalyse ben je in staat om een stevig fundament te leggen onder alles wat er binnen een organisatie moet gebeuren om succesvol te zijn. Daarmee zijn deze analyses zeer waardevol voor organisaties die echt het verschil willen maken.

Ik kan iedere ondernemer of manager deze methodiek aanbevelen. De investering in tijd en geld is het ruimschoots waard.”

Eric van de Sande – DGA – Financiële Dienstverlening

Jaren geleden, zeker meer dan 10, werden we als gemeente in contact gebracht met Henny Pauwels van High-Performance@Work.

Met de uitleg van Henny gingen we als Managementteam ook aan de slag met de uitkomsten van de analyses. Door de analyse en de discussie onderling ontstond er meer begrip voor elkaar, wisten we elkaar beter te benaderen, maakten we meer gebruik van onze talenten en hadden daarnaast al snel in de gaten dat dit een waardevol instrument was dat ook gebruikt kon worden bij de samenstelling van teams. Iedere medewerker binnen mijn Sector is er toen, op vrijwillige basis, mee aan de slag gegaan en tot vandaag de dag zien we daarvan de meerwaarde.

Een aanrader voor iedere organisatie: instrumenten die snel ingezet kunnen worden in je bedrijf en meteen ook tot snelle resultaten leiden. Je organisatie gaat daarmee beter functioneren.

Voor mij een bevestiging van de kracht van deze methode.”

Ruud Steijns – Directeur Domein Bestuur - Gemeente Kerkrade

In mijn samenwerking met High-Performance@Work van nu bijna 12 jaar kan ik met overtuiging zeggen: Henny Pauwels is een professional in zijn werk, prettig in de omgang en ‘to-the-point’.

Henny heeft een scherpe blik op mensen en processen, benoemt duidelijk de aandachtsvelden en geeft duidelijk richting aan veranderingsprocessen.

Een gebruiksvriendelijke toolkit is de basis voor het analyseren en kijken naar gedrag. Hiermee wordt vervolgens de link gelegd tussen aanwezige talenten bij mensen en de invloed daarvan op de performance van het bedrijf. Soft skills in harde cijfers, zowel individueel als in teamverband.

Wat wil je als manager nog meer???”

Martin van Lier – DGA – Food & Retail

Zij gingen je voor

Neem contact op

    Deze website gebruikt cookies om uw webervaring te verbeteren.