HPAW

Als accountant heb je te maken met veel concurrentie. Des te belangrijker dus om onderscheidend te zijn en veel waarde toe te voegen voor je klant. Met High Performance @Work sla je twee vliegen in een klap. Je bent uniek ten opzichte van andere accountants en helpt je klanten met strategisch advies op basis van harde data.

Toekomstbestendige accountancy met HALIMO®:
Je klanten meer bieden met sterk onderbouwd advies

Dit is High Performance @Work

Bedrijfskundige knowhow en een IT-oplossing. De kenmerken van het managementteam van je klant vormen de basis. Data-analyses en cultuuranalyses leggen het pad naar verbetering bloot.

Het zijn tools die als accountant onmisbaar zijn om je klanten goed te adviseren. Een unieke oplossing die je bedrijf toekomstbestendig maakt. Je kunt direct aan de slag door klanten te adviseren over hun bedrijfsvoering.

Jouw voordelen
  • Meer betaalde adviesuren
  • Meerwerk
  • Je onderscheiden van je concurrentie
  • Tevreden klanten
  • Opvallen!

Onze Werkwijze

Benieuwd naar HALIMO®?

We sturen je een informatiepakket met alle ins en outs van onze aanpak. We leggen graag uit hoe HALIMO® precies werkt – vraag hier het informatiepakket aan!

Advies aan je eigen organisatie

We komen graag langs om te laten zien wat onze tools doen. Je directieteam vult drie testen in en binnen één dagdeel tonen we aan wat de resultaten betekenen voor jullie organisatie. Precies zoals je dat met HALIMO® voor je klanten kunt gaan doen.

Knopen doorhakken

Overtuigd? Dan gaan we om tafel en leggen vast hoe jullie het pakket kunnen gaan gebruiken. Voor een vast bedrag per jaar kun je onbeperkt je klanten helpen met de nieuw verkregen expertise.

Opleiding en software

Essentieel onderdeel van de licentie is dat we twee mensen binnen je organisatie opleiden. De daarmee opgedane kennis heb je dan zelf in huis. Daarnaast krijg je toegang tot alle documentatie en software en kun je onbeperkt testen aanbieden of verkopen. De perfecte basis om klanten te adviseren. Alles is online, geautomatiseerd en white label: jullie eigen bedrijfsnaam en -kleuren!

We kijken er naar uit om jullie te helpen het volgende niveau te bereiken!

Zij gingen je voor

Neem contact op

    Deze website gebruikt cookies om uw webervaring te verbeteren.