Privacy

Persoonsgegevens website

U verstrekt uw persoonsgegevens via uw werkgever of via een door High-Performance@Work (HPAW) gecertificeerde distributeur aan HPAW. Wij verwerken daarbij de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, en, indien van toepassing de bedrijfsnaam. Wij gebruiken deze persoonsgegevens om een uitnodiging en een persoonlijke rapportage te maken.

Persoonsgegevens gedrag gerelateerde analyses

Door deze vragenlijsten in te vullen verstrekt u rechtstreeks aan HPAW uw functie, geboortedatum, hoogste opleiding, in welke branche u actief bent en of u direct leidinggeeft. Wij gebruiken deze persoonsgegevens om de verschillende rapportages te personaliseren en statistische analyses uit te voeren. Statistische analyses voeren wij uit met geanonimiseerde gegevens en wij gebruiken deze uitsluitend voor de verbetering van onze producten en diensten. Wij gebruiken deze gegevens nooit om telefonisch of schriftelijk contact met u op te nemen of om u op de hoogte te houden van nieuws of gebeurtenissen.

Rapportages

De resultaten van ingevulde vragenlijsten worden verwerkt tot een individuele High-Performance Analyse (HPA) en/of een andere gedrag gerelateerde analyse. De resultaten van deze analyses zijn uitsluitend beschikbaar voor HPAW en gecertificeerde consultants die, door in te loggen op de website, de persoonlijke rapportage kunnen downloaden, waarna ze die op individueel niveau of op groepsniveau voor u toelichten.

Bewaarperiode

Zodra het doel is bereikt waarvoor uw persoonsgegevens dienen, komt een eind aan de bewaarperiode ervan.

Derden

Wij delen uw persoonsgegevens uitsluitend met derden als u daarmee instemt. Zonder uw toestemming worden gegevens of uitkomsten niet gedeeld.

Recht

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Ook heeft u het recht om uw persoonlijke rapportages te laten verplaatsen naar een andere consultant. Stuur daartoe een bericht naar info@hpaw.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 5 werkdagen.

Veiligheid

Onze website is voorzien van een SSL-certificaat ter bescherming van uw persoonsgegevens. Onze servers draaien in een beveiligd privénetwerk van Amazon en worden onderhouden via een dagelijkse back-up. Dit netwerk voldoet aan de internationale ISO-27001-standaard voor informatiebeveiliging.
Heeft u vragen rond de veiligheid van uw gegevens of heeft u een vermoeden van gegevensmisbruik, neem dan contact met ons op.

High-Performance@Work

Leutherweg 182
5915 CM VENLO
T +77-3522563
E info@hpaw.nl
I www.hpaw.nl